Implementirajte DMS sustav za upravljanje dokumentima

DMS upravljanje dokumentima

Pri odabiru odgovarajućeg DMS sustava za upravljanje dokumentima korisnici trebaju razmotriti pojam suradnje te sigurnosti i kontrole pristupa.

Još u danima prije Clouda, dijeljenje datoteka uključivalo je kopiranje datoteka na USB disk kojeg smo slali poštom ili proslijedili kolegi. Mnogi su tada koristili e-poštu, dok je nekima i danas to glavna file-sharing opcija. Ograničenja veličine privitaka i sigurnosni problemi obeshrabruju ovu praksu.

Jednostavno dijeljenje datoteka nije uvijek dovoljno. Često postoji potreba za suradnjom, tako da unutar DocuDirecta postoji mogućnost komentiranja tijekom rada na dokumentu. 

Svakome su podaci dragocjeni, stoga je ključna značajka imati pravu vrstu kontrole pristupa koja se može integrirati s postojećim pravilima organizacije.

Olakšajte si radnu svakodnevnicu uz DocuDirect. Pohranite dokumente na zajednički mrežni disk, dijelite ih s vanjskim suradnicima, sinkronizirajte sve na više uređaja te međusobno surađujte. Brzo, lako i sigurno.

UPRAVLJANJE DOKUMENTIMA S LAKOĆOM

Svakodnevno obavljate poslove kojima gubite vrijeme i samim time smanjujete vlastitu produktivnost. Polazeći od izreke Vrijeme je novac, u poslovnom svijetu potrebno je poboljšati organizaciju rada kako bi se pospješilo poslovanje.

DocuDirect DMS sustav za upravljanje dokumentima osim što će Vam uštediti vrijeme i novac, sve aktivnosti na poslovnom sadržaju iskoordinirati će u Vašu korist.

POBOLJŠANA KOMUNIKACIJA U TIMU

Nebrojeno puta ste naišli na „igru pokvarenog telefona“ u poslovnoj komunikaciji s kolegama, naročito u razdoblju rada od kuće. Veći broj nepročitanih mailova u danu vodi do rizika propuštanja i gubljenja najbitnijeg sadržaja.

Uz DocuDirect smanjiti ćete greške i rizike, te pospješiti komunikaciju unutar tima kako bi osnažili zajednički rad s dokumentima.

JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE

Nije potrebno biti tech savvy pri korištenju DocuDirect sučelja. Ono je jednostavno i intuitivno te nudi izvrsno korisničko iskustvo koje privlači krajnjeg korisnika i povećava produktivnost. User friendly sučelje čini svakodnevnu upotrebu ugodnijom.

S BILO KOJEG MJESTA I BILO KADA

DocuDirect Vam omogućuje da pohranite i podijelite datoteke/mape, te surađujete s bilo kojeg prijenosnog uređaja ili računala u stvarnom vremenu. Sučelje je dizajnirano da se prilagođava ekranu svih uređaja.

SIGURNOST POHRANE I DIJELJENJA

Prioriteti su nam sigurnost, dostupnost i trajnost pohranjenog sadržaja. 

Ništa se ne prepušta slučaju. Moderna arhitektura sustava pruža visoku razinu dostupnosti i osigurava neprekidan rad. Datoteke tijekom prijenosa štiti SSL/TLS protokol. Sve datoteke i njihove prijašnje verzije pohranjene su AES-256 kriptirano u dva odvojena EU podatkovna centra (Frankfurt i Amsterdam).

Cloud rješenja za uspješnu digitalnu transformaciju

© 2012-2023 DocuDirect™

DocDirect d.o.o. za računalne usluge
Fočići 13, HR-10000 Zagreb
OIB: 40614518676 · MBS: 080795617
Temeljni kapital društva: 20.000,00 kn
IBAN: HR1423400091110525332
Zastupa: Davorin Vlašić, direktor društva