Efikasan rad od kuće uz DocuDirect

Rad od kuće

Danas neizostavna tema, često spomenuta u privatnoj i poslovnoj komunikaciji. Rad od kuće kao jedna nova dimenzija načina rada mijenja nam životnu svakodnevnicu na bolje. Dodaje vrijednosti našem životu jer nam štedi vrijeme i novac.

Remote radnici u godinu dana uštedjet će na vremenu provedenom do posla i nazad, a zanimljiva činjenica je da će u tom periodu prikupiti i do 3 tjedna slobodnog vremena kojeg mogu provesti s obitelji.

Kako bi rad na daljinu glatko funkcionirao, prije svega potrebno je stvoriti „ured bez papira“ – digitalizirati poslovnu dokumentaciju čime će se remote radnicima omogućiti nesmetano poslovanje.

Sve je to izvedivo uz adekvatan DMS kao što je DocuDirect.

Centralizacija dokumenata

Cjelokupna poslovna dokumentacija centralizirana je u DMS sustavu. Sigurno je pohranjena čime dobivate urednost i organiziranost. Svaki zaposlenik vidi samo dokumente za koje ima ovlasti.

Brza pretraga prijašnjih dokumenata

Svaki dokument, bilo da se radi o ugovoru, otpremnici, fakturi itd., može se brzo pronaći čime štedite na vremenu i time povećavate vlastitu produktivnost.

Komentari i prijašnje verzije

Svaka izmjena na dokumentu je spremljena i tko god radi naknadno na tom istom dokumentu dostupne su mu prijašnje verzije. U komentarima je moguće označiti određenu osobu ili više njih.

Zaključavanje dokumenata

Samo jedna osoba u istom trenutku može raditi na dokumentu koji je zaključan. Ostali zaposlenici vide informaciju tko trenutno radi na dokumentu i koliko dugo. Time se sprječava da više osoba međusobno poništava izmjene jedna drugoj.

Mobilna verzija

Dokumente možete pretraživati i pregledavati putem mobitela, što je praktično ako Vam u trenutku nije dostupno Vaše prijenosno računalo.

Pretraživa arhiva – eArhiva

Nakon što skenirate svu vašu arhivu, ona je pretraživa gdje god se nalazili. Dovoljno je upisati ključnu riječ koja se nalazi u sadržaju dokumenta i u djeliću sekunde dokument se prikazuje na ekranu.

Cloud rješenja za uspješnu digitalnu transformaciju

© 2012-2023 DocuDirect™

DocDirect d.o.o. za računalne usluge
Fočići 13, HR-10000 Zagreb
OIB: 40614518676 · MBS: 080795617
Temeljni kapital društva: 20.000,00 kn
IBAN: HR1423400091110525332
Zastupa: Davorin Vlašić, direktor društva