Postizanje Single-Source-Of-Truth (SSOT) u Vašoj organizaciji

Stvaranje središnjeg izvora istine (SSOT) u kojem su svi dokumenti lako dostupni pomaže u poboljšanju efikasnosti projekata vaše organizacije te produktivnosti, točnosti i učinkovitosti timova.

U smislu upravljanja dokumentima radi se o centralizaciji svih relevantnih i ažurnih dokumenata tako da im se može pristupiti s jednog mjesta.

Loše prakse upravljanja dokumentima, poput pohranjivanja dokumenata u osobne pretince ulazne pošte, njihovog spremanja na stolna računala ili u osobne mape, rezultiraju skrivanjem informacija od ostatka tima. To dovodi do pogrešaka, propuštenih rokova i problema s kontrolom pojedinih verzija dokumenata.

Nastojte učiniti procese za pohranu i pristup dokumentima što jednostavnijim i bržim kako biste izbjegli da članovi vašeg tima pronađu zaobilazna rješenja.

Implementacijom DMS sustava DocuDirect dobit ćete više od same platforme za upravljanje dokumentima.

To je online radni prostor i baza znanja. Svaki dokument se lako pronađe. Štoviše, lakše ga je pronaći zahvaljujući DocuDirect intuitivnoj strukturi prostora pohrane koja održava sve dokumente organizacije vidljivima i uredno organiziranima. U međuvremenu, zapisnik aktivnosti i trenutne notifikacije obavještavaju vas o tome na čemu ostali suradnici rade. Alat je u potpunosti transparentan i pruža punu kontrolu nad ovlastima pristupa.

“PREVIŠE ALATA” U REMOTE RADU

Sada kada su timovi udaljeni i u nekim slučajevima raspoređeni po vremenskim zonama, organizirati ih da rade na istim dokumentima zahtijeva više izazova. Osobito ako su na različitim softverskim platformama. Suradnja na dokumentima mnogo je lakša ako svi uređuju isti dokument u zajedničkom centraliziranom sustavu.

Imati potrebne podatke kojima može lako pristupiti svaki član tima, kao u skladištu podataka, nije samo kultura tvrtke, već i bolji poslovni proces.

Postizanje središnjeg izvora istine (SSOT) u vašoj organizaciji znači omogućiti što većem broju članova tima da usvoje metodologiju centralizacije informacija pomoću DMS sustava kao što je DocuDirect.

Cloud rješenja za uspješnu digitalnu transformaciju

© 2012-2023 DocuDirect™

DocDirect d.o.o. za računalne usluge
Fočići 13, HR-10000 Zagreb
OIB: 40614518676 · MBS: 080795617
Temeljni kapital društva: 20.000,00 kn
IBAN: HR1423400091110525332
Zastupa: Davorin Vlašić, direktor društva